vitamin well csr
csr mobil

VITAMIN WELL CSR

Olemme vakuuttuneita siitä, että yritysvastuu on avain pitkän aikavälin kannattavuuteen ja kestävään liiketoimintaan. Sen takia meille on tärkeää kompensoida kaikki juomiemme kuljetuksista aiheutuvat päästöt ja auttaa edistämään yhteiskuntaa niin hyvin kuin voimme. Kompensoimme päästöt koko toimitusketjun osalta, aina tuotannosta asiakkaalle, yhdessä Zero Missionin kanssa. Lue lisää siitä, miten sen teemme.

SVENSKA SOLVATTEN -PROJEKTI

Puhdas vesi kuuluu kaikille ja siksi me juomayrityksenä haluammekin antaa yhä useammalle mahdollisuuden nauttia siitä.

Olemme päättäneet tukea Solvatten-projektia Ugandassa. Solvatten on ruotsalainen keksintö, jonka avulla vesi pystytään puhdistamaan ja lämmittämään yksittäisissä kotitalouksissa ja samalla ehkäisemään tautien leviämistä juomaveden kautta. Lisäksi se vähentää polttoaineiden kulutusta ja ehkäisee metsien katoamista kun energiaa ei kulu likaisen veden keittämiseen.

Solvatten-laite täytetään vedellä ja sijoitetaan aurinkoon. Jo 2-6 tunnissa se tuottaa puhdasta vettä. Vesi puhdistuu pastörointia hyödyntävän (veden lämmittäminen yli 55°C) UV-puhdistuksen avulla Lämmitetty vesi voidaan käyttää ruuan laittoon sekä hygieniaan.

Tänä vuonna olemme kompensoineet jo 113 tonnin edestä CO2 -päästöjä Solvatten-projektin kautta.

Lue lisää Solvatten-projektista tästä.

TREES FOR GLOBAL BENEFITS UGANDASSA

Tukemalla Trees for Global Benefits -puunistutusprojektia Ugandassa kompensoimme hiilidioksidipäästöjämme samalla kuin edistämme kestävää metsä- ja maataloutta innostamalla paikallisia pienviljelijöitä.

Uganda on edelleen osittain hyvin köyhä ja yksi projektin tavoitteista on parantaa maanviljelijöiden tulotasoa erityisesti niiden tulojen avulla, jotka saadaan kompensoimalla päästöjä ja samalla yksinkertaistaa heidän siirtymistään kestävään peltometsäviljelyyn. Tavoitteena on myös edistää luonnon monimuotoisuutta käyttämällä paikallisia lajeja ja lisäämällä tietoa ja tietoisuutta ilmastoon liittyvissä kysymyksissä.

Tänä vuonna olemme kompensoineet jo 114 tonnin edestä CO2 -päästöjä Trees for Global Benefits -projektin kautta.

Lue lisää puunistutusprojektista Ugandassa tästä.

VIHREÄMPI PULLO

ENG_Care_CSR

Vuodesta 2015 alkaen kaikki pullomme koostuvat 25 % kierrätetystä muovista ja käytämme ainoastaan 29 grammaa muovia per pullo.
The Generation webbyrå Stockholm