Vitamin Well

Vitamin Well on hyvänmakuinen janonsammuttaja, johon on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Kaikilla juomilla on ainutlaatuinen maku ja yhdistelmä.

Vitamin Well juomat ovat hiilihapottomia ja makeutettuja hedelmäsokerilla. Nauti kylmänä hyvänä vaihtoehtona virvoitusjuomille ja sokerisille mehuille.

Lue lisää

Vitamin Well Free

Yksi Vitamin Well Free -pullo sisältää 45 senttilitraa hiilihapotettua, ruotsalaista lähdevettä, johon on lisätty vitamiineja. Vitamin Well Free on täysin sokeriton ja säilöntäaineeton. Kolmen uuden juoman kehityksessä olemme käyttäneet paljon aikaa tutkimustyöhön mutta luovuus ja halu luoda jotain uutta ovat yhtä tärkeitä aineksia Vitamin Well Free juomien takana.

Vitamin Well Free löytyy kolmessa eri maussa ja funktiossa. Free Spirit on sitruunan/seljan makuinen juoma, joka sisältää mm. sitruunauutetta ja foolihappoa. Free Mind sisältää esimerkiksi vihreäteeuutetta ja on omenan/inkiväärin makuinen. Free Ride puolestaan on ananaksen/greipin makuinen ja sisältää mm. karpalouutetta ja kofeiinia. Kaikki Free maut perustuvat ruotsalaiseen lähdeveteen ja ovat makeutettuja makeutusaineilla (erytritoli ja sukraloosi) ja näin ollen eivät sisällä lisättyä sokeria. Nauti juoma kylmänä.

Lue lisää