PREPARE MERT OTSAMON KANSSA – MITEN VALMISTAUDUT TYÖHÖSI?

Mihin valmistaudut vuonna 2018?

Uusi aikakausi on alkamassa työni suhteen, kun uudenlainen rakenne on muodostumassa työympäristöön. Kaikki muuttuu ja menee jatkuvasti eteenpäin, joten koko ajan pitää oppia uutta. Valmistaudun tietynlaiseen muutokseen rakenteellisessa elämässäni.

Miten valmistaudut uuteen päivään työssäsi?

Minun pitää aloittaa aina puhtaalta pöydältä, työhuoneeni tulee olla siisti. Piirustusvälineiden pitää olla järjestyksessä, vierekkäin. Suunnitellessa minulla on aina kuppi kahvia vieressäni. Musiikin kuuntelu on iso osa valmistautumista ja työntekoa. Tuoksukynttilät ovat plussaa, niistä saa hyvän flown.

Mikä on tärkeintä pitää mielessä ennen uuden puvun tekoa?

Pitää olla valmis joustamaan, sillä aikataulun ja viime hetken muutoksia tulee aina. Kiireisinä kausina sosiaalinen elämä kärsii ja näinä aikoina on omistauduttava työhön. Customer first -ajattelutapa on tärkeä osa työtäni, koska jokainen asiakas on uniikki ja jokaista tulee kohdella yksilönä.

Kun töissä on kiire, ruokavalio muuttuu ja kahvia tulee juotua paljon. Vitamin Well Prepare on näihin tilanteisiin sopiva, koska se pitää minut virkeänä. Yritän silti nukkua hyvin ennen tärkeitä hetkiä, koska tiedän, että yöunet jäävät helposti vähälle kiireisinä kausina.

Kerro tilanteesta, kun olet ollut huonosti valmistautunut ja kaikki on mennyt pieleen?

Urani alkuvaiheessa halusin tehdä kaiken itse, enkä pystynyt delegoimaan tehtäviäni muille. Se johti helposti uupumiseen ja ajan puutteeseen. Nyt olen oppinut, että työnjako kannattaa ja sitä on hyvä miettiä etukäteen. Minulla on parin henkilön tiimi, joka auttaa minua kiireisinä aikoina.

Onko sinulle hyviä vinkkejä niille, jotka haaveilevat muotisuunnittelijan urasta?

Ala on täynnä ”kusipäitä”, älä ole yksi niistä, näin minulla on tapana sanoa.

Tälle alalle haluaa paljon ihmisiä. Kannattaa valmistautua siihen, että kilpailu on kovaa. Usko itseesi, muuten kukaan muukaan ei usko.

 

Mert Otsamo

Ikä: 27 vuotta

Asuu: Helsingissä

Ammatti: Muotisuunnittelija

Instagram: mertotsamoofficial

PREPARE KIIRA KORVEN KANSSA – MITEN VALMISTAUDUT TAITOLUISTELUESITYKSEEN?

Ennen taitoluisteluesitystä noin puoli tuntia kestävä alkuverryttely on ihan must. Lämmittelen ja valmistelen kropan ja mielen samaan tapaan kuin ennen kisasuoritustakin. Viimeisenä ennen kuin laitan luistimet jalkaan kuuntelen vielä ohjelman musiikin ja markkeeraan liikkeet läpi lattialla. Juuri ennen kuin astun jäälle hengittelen aina syvään ja koitan pitää rintakehäni (sydämeni) auki, koska jännittäessä ihmisen luonnollinen mekanismi on pienentää itseään.

Mihin valmistaudut vuonna 2018?

Vuosi 2018 on tosi merkityksellinen, koska menen naimisiin! Valmistelen parhaillaan myös kirjaa, joka kertoo elämästäni ja se ilmestyy syksyllä kun täytän 30 vuotta. Aloitan positiivisen psykologian opinnot keväällä New Yorkissa, ja olen tosi innoissani siitä. Jännittäviä työkeikkojakin on varmasti luvassa, joten monessa mielessä on paljon erilaista valmistautumista luvassa.

Mitä on tärkeintä pitää mielessä ennen taitoluisteluesitystä?

Tärkeintä on pyrkiä elämään hetkessä ja nauttia suorituksesta siitä huolimatta vaikka tulisi jotain mokia. Yleisökin nauttii varmasti jos esiintyjä on täydellisesti läsnä ja ”sydän auki”.

Kerro tilanteesta, kun olet ollut huonosti valmistautunut ja kaikki meni pieleen?

Viimeiset kilpailuni olivat MM-kisat 2015, johon olin kyllä pyrkinyt valmistautumaan fyysisesti hyvin, mutta olin vähätellyt kuinka huonossa kunnossa henkisesti olin ollut jo pidemmän ajan. Kilpailua edeltävänä yönä en saanut nukuttua juuri yhtään ja ohjelma meni aivan pieleen. Eikä ihme, koska olin lähes hermoraunioina koko ihminen. Silloin olisi ollut ehkä viisaampaa kuunnella kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti ja jättää kisat väliin.

Onko sinulle hyviä vinkkejä niille, jotka haaveilevat taitoluistelijan urasta?

Kovalla työllä voi saavuttaa paljon, koska minäkään en ollut fyysisesti tai teknisesti lahjakkaimmasta päästä. Kannattaa muistaa, että taitoluistelussa on monta urapolkua, johon voi suunnata jos ei suurempaa kisamenestystä havittele. Mahdollisuuksia on tehdä uraa mm. Disney On Ice tai jossakin muussa jääshow’ssa. On myös mahdollista suuntautua koreografiksi tai valmentajaksi.

 

Kiira Korpi

Ikä: 29 vuotta

Asuu: New Yorkissa

Ammatti: Taitoluistelija

Instagram: @kiira_korpi

Valmistautuu:  Häihin, elämänkerran julkaisuun ja uusiin opintoihin

Prepare for spring

Pitkän ja pimeän talven jälkeen Vitamin Well lanseeraa uuden piristävän janon sammuttajan – Vitamin Well Prepare. Kofeiinia ja vitamiineja sisältävä raikkaan passionhedelmän makuinen Prepare sisältää C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi juoma sisältää B12-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä kofeiinia (15mg/100ml), joka pitää virkeänä ja parantaa keskittymiskykyä. Juoma sopii täydellisesti ennen treeniä juotavaksi tai kun tarvitset piristystä arjessa.

– Vitamin Well Prepare sopii täydellisesti kaikille, jotka kaipaavat energiaa kevääseen ja piristystä arkeen, sanoo Vitamin Wellin Country Marketing Manager Nathalie Bergenheim.

Student Ambassador

Haluatko saada toisen jalan työelämään jo opiskelujen ohella, laajentaa verkostojasi ja oppia kaiken markkinoinnista, projektien johtamisesta, sekä tapahtumien järjestämisestä? Siinä tapauksessa Vitamin Wellin uusi Student Ambassador -ohjelma on sinua varten!

Etsimme sinua, joka haluat olla Vitamin Wellin kasvot Tampereella, Turussa ja Oulussa. Liittyäksesi Vitamin Well Student Ambassador -tiimiin sinun on oltava sosiaalinen, luova ja terveystietoinen sekä kiinnostunut urheilusta, markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta – ja tietenkin rakastaa juomiamme!

Hae ohjelmaan lähettämällä ansioluettelon, henkilökohtaisen kirjeen sekä kuvan itsestäsi osoitteeseen ella.linna@vitaminwell.fi viimeistään 10.2.2018

#vitaminwellcome

Työnkuva – Student Ambassador Vitamin Well

Vitamin Well opiskelijalähettiläänä oleminen on enemmän kuin ainoastaan hauska lisätyö opintojen ohella. Saat mahdollisuuden olla osa menestyvää B2C-yritystä sekä kehittyä urasi alkuvaiheessa. Aloitat työurasi aikaisin ja olet opiskeluiden jälkeen valmis astumaan täysillä työelämään. Opiskelijalähettiläänä olet Vitamin Wellin kasvot yliopistossasi ja kotikaupungissasi. Tehtäviisi kuuluu pitää meidät ajan tasalla erilaisista tapahtumista, järjestää promotapahtumia ja tuotejakeluja sekä tehdä yhteistyötä eri opiskelijajärjestöjen kanssa.

Työtehtävät:

 • Edustaa Vitamin Welliä yliopistossasi ja kotikaupungissasi
 • Pysyä ajan tasalla eri tapahtumista yliopistossasi ja ilmoittaa niistä meille
 • Maistattaa ja jakaa tuotteita sopivissa opiskelijatapahtumissa
 • Ehdottaa paikkoja, joissa Vitamin Wellin kannattaisi olla mukana/näkyä
 • Seurata tuotteidemme sijoittelua eri kaupoissa ja ilmoittaa tilanteesta meille
 • Toimia promohenkilöna maistatuksissa ja tapahtumissa
 • Tehdä yhteistyötä promotiimivastaavan kanssa
 • Päivittää sosiaalista mediaa tapahtumien yhteydessä

Korvaus:

 • 2 myyntierää juomia/kuukausi (24kpl)
 • Brändättyjä vaatteita
 • Tuntipalkka promo- ja muista tapahtumista

Etsimme henkilöa jolla on seuraavat ominaisuudet:

 • Ulospäinsuuntautunut
 • Terveystietoinen
 • Kiinnostunut urheilusta (esim. juokseminen, jooga, tennis, golf, laskettelu)
 • Aktiivinen opiskelijaelämässä
 • Rakastaa Vitamin Welliä TIETYSTI!

KERTTU NISKANEN LIITTYY VITAMIN WELLIN BRÄNDILÄHETTILÄSTIIMIIN

Maastohiihtotähti Kerttu Niskanen liittyy Vitamin Wellin brändilähettilästiimiin ja odottaa innolla uutta kautta yhdessä uuden sponsorinsa kanssa.

– Olen onnellinen, että saan tehdä sitä mistä tykkään ja mistä olen aina haaveillut. Menestyminen vaatii tahtoa ja kovaa työtä. Se vaatii myös hyvät taustajoukot. Ilman omia yhteistyökumppaneita en olisi huippuurheilija. Ihana aloittaa yhteistyö Vitamin Well:n kanssa, sanoo Kerttu Niskanen.

Kerttu Niskanen on uransa aikana voittanut kaksi Olympiahopeaa ja kaksi MM-pronssia. Kirkkain mitali puuttuu vielä hänen palkintokaapistaan. Hiihtäminen on aina kiehtonut Kerttua, joka on jo lapsesta asti
haaveillut huippu-urheilijan urasta. 29-vuotiaan ensimmäinen maailmancupin kisa tällä kaudella on Rukalla 24-26.11 ja kauden päätavoite on Olympialaiset helmikuussa 2018.

Kerttu Niskanen liittyy muiden Vitamin Well -brändilähettiläiden, kuten Zlatan Ibrahimovicin, Kiira Korven ja Stina Nilssonin joukkoon syyskuusta 2017.

VITAMIN WELL RUN FOR GOOD

Vitamin Well Run for Good ylpeänä esittelee uudenlaisen juoksutapahtuman, jossa koko tapahtuman tuotto osallistumismaksuineen ohjataan Mannerheimin lastensuojeluliiton toiminnan tukemiseen. Osallistumismaksu on vain 5 euroa.

Vitamin Well Run for Good juostaan keskellä kauneinta Helsinkiä Kaivopuiston merellisissä maisemissa syyskuun 30. päivä klo 12.00. Reitti on noin viisi kilometriä pitkä ja soveltuu kaikille iästä ja juoksukokemuksesta huolimatta – kävele tai juokse, kaikki ovat tervetulleita! Aloita harjoittelu nyt, vinkkaa syksyn tärkeimmästä tapahtumasta ja kutsu kaverit, kollegat ja koko perhe mukaan juoksemaan hyvän asian puolesta. Maalissa teitä odottaa jääkylmää Vitamin Welliä!

Ilmoittaudu juoksuun tästä.

#vitaminwellrunforgood
#vitaminwellmoments

 

Voita surffimatka kahdelle Balille!

Free surf’s up! Osallistu ja voita kahden viikon surffimatka Balille sinulle ja kaverillesi Vitamin Well Freen ja Kima Surf:in kanssa!

Osallistu näin:
1. Postaa kesän paras ”free moment” Instagramiin (tai Instagram storiesiin, muista tägätä
2. Tägää ystävä, jonka ottaisit mukaan ja käytä #vitaminwellfreeride
3. Perustele miksi juuri sinun pitäisi voittaa

Lue lisää kilpailusta täältä.

Fashion never sleeps

Vitamin Well on mukana ylpeänä juomasponsorina Helsinki Fashion Weekillä 22-26 heinäkuuta.

5-päiväinen HFW-tapahtuma on ainut fashion week Helsingissä, joten et halua missata sitä! Vitamin Well virkistää kävijöitä muotinäytösten aikana ja niiden välillä kofeiinia sisältävällä Limited Edition Awake juomalla.

Lue lisää tapahtumasta: helsinkifashionweeklive.com

Vitamin Well mukana juomasponsorina Helsinki Half Marathonissa 10.6.2017!

Vitamin Well on jälleen mukana virkistämässä juoksijoita maalissa Helsinki Half Marathon -tapahtumassa 10. kesäkuuta. Osallistua voi joko puolimaratoniin, joka alkaa klo 8.45 tai Helsinki10:iin, jonka lähtö on klo 9.20. Maalissa kaikki osallistujat saavat Vitamin Well juoman.

#HHM2017 #werunhelsinki #vitaminwellmoments

Tavallista enemmän hereillä – pirteällä uutuudella Vitamin Well Awake!

Vitamin Well laajentaa tuotevalikoimaansa lanseeraamalla uuden Limited Edition -juoman yhteistyössä R-kioskin kanssa. Limited Edition Awake on myynnissä rajoitetun ajan 21. huhtikuuta 2017 alkaen.

Awake on vadelman makuinen Vitamin Well -juoma, joka sisältää
muun muassa kofeiinia ja D-vitamiinia, jotka pitävät sinut pirteänä. Kofeiinin ja D-vitamiinin lisäksi Awake sisältää foolihappoa ja B12-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

– Oli aika laajentaa valikoimamme uudella kofeiinia sisältävällä juomalla. Limited Edition Awake on raikas janonsammuttaja, joka piristää vuoden ympäri, sanoo Vitamin Wellin Suomen markkinointivastaava Nathalie Bergenheim.

Limited Edition Awake on myynnissä kaikissa R-kioskeissa viikosta 16 alkaen ja pullon hinta on 2,95 €.