KERTTU NISKANEN LIITTYY VITAMIN WELLIN BRÄNDILÄHETTILÄSTIIMIIN

Maastohiihtotähti Kerttu Niskanen liittyy Vitamin Wellin brändilähettilästiimiin ja odottaa innolla uutta kautta yhdessä uuden sponsorinsa kanssa.

– Olen onnellinen, että saan tehdä sitä mistä tykkään ja mistä olen aina haaveillut. Menestyminen vaatii tahtoa ja kovaa työtä. Se vaatii myös hyvät taustajoukot. Ilman omia yhteistyökumppaneita en olisi huippuurheilija. Ihana aloittaa yhteistyö Vitamin Well:n kanssa, sanoo Kerttu Niskanen.

Kerttu Niskanen on uransa aikana voittanut kaksi Olympiahopeaa ja kaksi MM-pronssia. Kirkkain mitali puuttuu vielä hänen palkintokaapistaan. Hiihtäminen on aina kiehtonut Kerttua, joka on jo lapsesta asti
haaveillut huippu-urheilijan urasta. 29-vuotiaan ensimmäinen maailmancupin kisa tällä kaudella on Rukalla 24-26.11 ja kauden päätavoite on Olympialaiset helmikuussa 2018.

Kerttu Niskanen liittyy muiden Vitamin Well -brändilähettiläiden, kuten Zlatan Ibrahimovicin, Kiira Korven ja Stina Nilssonin joukkoon syyskuusta 2017.

VITAMIN WELL RUN FOR GOOD

Vitamin Well Run for Good ylpeänä esittelee uudenlaisen juoksutapahtuman, jossa koko tapahtuman tuotto osallistumismaksuineen ohjataan Mannerheimin lastensuojeluliiton toiminnan tukemiseen. Osallistumismaksu on vain 5 euroa.

Vitamin Well Run for Good juostaan keskellä kauneinta Helsinkiä Kaivopuiston merellisissä maisemissa syyskuun 30. päivä klo 12.00. Reitti on noin viisi kilometriä pitkä ja soveltuu kaikille iästä ja juoksukokemuksesta huolimatta – kävele tai juokse, kaikki ovat tervetulleita! Aloita harjoittelu nyt, vinkkaa syksyn tärkeimmästä tapahtumasta ja kutsu kaverit, kollegat ja koko perhe mukaan juoksemaan hyvän asian puolesta. Maalissa teitä odottaa jääkylmää Vitamin Welliä!

Ilmoittaudu juoksuun tästä.

#vitaminwellrunforgood
#vitaminwellmoments

 

Voita surffimatka kahdelle Balille!

Free surf’s up! Osallistu ja voita kahden viikon surffimatka Balille sinulle ja kaverillesi Vitamin Well Freen ja Kima Surf:in kanssa!

Osallistu näin:
1. Postaa kesän paras ”free moment” Instagramiin (tai Instagram storiesiin, muista tägätä
2. Tägää ystävä, jonka ottaisit mukaan ja käytä #vitaminwellfreeride
3. Perustele miksi juuri sinun pitäisi voittaa

Lue lisää kilpailusta täältä.

Fashion never sleeps

Vitamin Well on mukana ylpeänä juomasponsorina Helsinki Fashion Weekillä 22-26 heinäkuuta.

5-päiväinen HFW-tapahtuma on ainut fashion week Helsingissä, joten et halua missata sitä! Vitamin Well virkistää kävijöitä muotinäytösten aikana ja niiden välillä kofeiinia sisältävällä Limited Edition Awake juomalla.

Lue lisää tapahtumasta: helsinkifashionweeklive.com

Vitamin Well mukana juomasponsorina Helsinki Half Marathonissa 10.6.2017!

Vitamin Well on jälleen mukana virkistämässä juoksijoita maalissa Helsinki Half Marathon -tapahtumassa 10. kesäkuuta. Osallistua voi joko puolimaratoniin, joka alkaa klo 8.45 tai Helsinki10:iin, jonka lähtö on klo 9.20. Maalissa kaikki osallistujat saavat Vitamin Well juoman.

#HHM2017 #werunhelsinki #vitaminwellmoments

Tavallista enemmän hereillä – pirteällä uutuudella Vitamin Well Awake!

Vitamin Well laajentaa tuotevalikoimaansa lanseeraamalla uuden Limited Edition -juoman yhteistyössä R-kioskin kanssa. Limited Edition Awake on myynnissä rajoitetun ajan 21. huhtikuuta 2017 alkaen.

Awake on vadelman makuinen Vitamin Well -juoma, joka sisältää
muun muassa kofeiinia ja D-vitamiinia, jotka pitävät sinut pirteänä. Kofeiinin ja D-vitamiinin lisäksi Awake sisältää foolihappoa ja B12-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

– Oli aika laajentaa valikoimamme uudella kofeiinia sisältävällä juomalla. Limited Edition Awake on raikas janonsammuttaja, joka piristää vuoden ympäri, sanoo Vitamin Wellin Suomen markkinointivastaava Nathalie Bergenheim.

Limited Edition Awake on myynnissä kaikissa R-kioskeissa viikosta 16 alkaen ja pullon hinta on 2,95 €.

VOITA OSALLISTUMINEN VITAMIN WELLIN JUOKSUKOULUUN JA HELSINKI HALF MARATHONILLE!

Keväällä moni siirtää treeninsä ulos juoksupolulle mutta oletko sinäkin yksi niistä, joka kaipaa kannustusta ja inspiraatiota päästäksesi alkuun lenkkeilyn kanssa talven jälkeen? Onko sinulla kenties jokin juoksutavoite tulevalle kesälle?

Kerro meille millä inspiroit itseäsi juoksemaan ja voita paikka Vitamin Wellin & Runner’s High:n juoksukouluun, jossa treenaamme yhdessä yhteistä tavoitetta Helsinki Half Marathonia 2017 varten, sekä juoksukengät Adidakselta!

Lisätietoa kilpailusta löydät osallistumisehdoista.

Onnea kisaan!

#vitaminwellmoments
#werunhelsinki
#hhm2017
@vitaminwellsuomi

VOITA APOLLO SPORTS TREENIMATKA KAHDELLE!

JAA PARAS VITAMIN WELL TREENIHETKESI JA VOITA APOLLO SPORTS TREENIMATKA KAHDELLE!

On aika jättää joulu sekä vuosi 2016 taakse ja käynnistää uusi treenivuosi. Mikä olisikaan parempi vuoden aloitus, kuin mahdollisuus voittaa aurinkoinen treenimatka yhdessä Apollo Sportsin ja Vitamin Wellin kanssa? Lähde karkuun pimeyttä ja saa uutta energiaa etelän lämmöstä. Näytä meille paras treenihetkesi Vitamin Wellin kanssa ja voita Apollomatkojen treenimatka Apollo Sports -hotellissa.

OSALLISTU KILPAILUUN

  1. Jaa kuva Vitamin Well -treenihetkestä Instagramiin
  2. Käytä hashtagia #VitaminWellMoments

Lisätietoa kilpailusta löydät osallistumisehdoista.

VITAMIN WELL & YOGAIA X ZALANDO

Osallistu Zalandon joogakisaan ja voita Zalandon 300 euron lahjakortti, treenijuomat Vitamin Welliltä sekä 12 kk:n jäsenyys Yogaian nettijoogastudioon!

Vastaa kysymykseen: ”Mikä on lempi jooga-asentosi?”, täytä lomake ja olet mukana upeiden palkintojen arvonnassa. Lisätietoa kilpailusta löydät täältä.

Kilpailuaika on 04.10. – 31.10.2016, onnea kilpailuun!

Vitamin Well Bootcamp starttaa taas!

Viime vuoden erittäin suosittu treeniohjelma Vitamin Well Bootcamp lähtee taas käyntiin lokakuussa! Tänä vuonna kokeillaan syksyn kuumimpia uutuustunteja Esportilla ja Elixialla neljä tiistai-aamua mahtavan porukan kanssa. Bloggaajien lisäksi mukana treenaamassa on kaksi meidän ihanista Instagram -seuraajista jotka voittivat Bootcamp -paikat itselleen Instagramkilpailun kautta.

Seuraa fiiliksiä Bootcampista lokakuun aikana Facebookissa (Vitamin Well Finland), Instagramissa (@vitaminwellsuomi) ja Snapchatissa (vitaminwellfi)!

#vitaminwellbootcamp
#vitaminwellsuomi