VOITA APOLLO SPORTS TREENIMATKA KAHDELLE!

JAA PARAS VITAMIN WELL TREENIHETKESI JA VOITA APOLLO SPORTS TREENIMATKA KAHDELLE!

On aika jättää joulu sekä vuosi 2016 taakse ja käynnistää uusi treenivuosi. Mikä olisikaan parempi vuoden aloitus, kuin mahdollisuus voittaa aurinkoinen treenimatka yhdessä Apollo Sportsin ja Vitamin Wellin kanssa? Lähde karkuun pimeyttä ja saa uutta energiaa etelän lämmöstä. Näytä meille paras treenihetkesi Vitamin Wellin kanssa ja voita Apollomatkojen treenimatka Apollo Sports -hotellissa.

OSALLISTU KILPAILUUN

  1. Jaa kuva Vitamin Well -treenihetkestä Instagramiin
  2. Käytä hashtagia #VitaminWellMoments

Lisätietoa kilpailusta löydät osallistumisehdoista.

VITAMIN WELL & YOGAIA X ZALANDO

Osallistu Zalandon joogakisaan ja voita Zalandon 300 euron lahjakortti, treenijuomat Vitamin Welliltä sekä 12 kk:n jäsenyys Yogaian nettijoogastudioon!

Vastaa kysymykseen: ”Mikä on lempi jooga-asentosi?”, täytä lomake ja olet mukana upeiden palkintojen arvonnassa. Lisätietoa kilpailusta löydät täältä.

Kilpailuaika on 04.10. – 31.10.2016, onnea kilpailuun!

Vitamin Well Bootcamp starttaa taas!

Viime vuoden erittäin suosittu treeniohjelma Vitamin Well Bootcamp lähtee taas käyntiin lokakuussa! Tänä vuonna kokeillaan syksyn kuumimpia uutuustunteja Esportilla ja Elixialla neljä tiistai-aamua mahtavan porukan kanssa. Bloggaajien lisäksi mukana treenaamassa on kaksi meidän ihanista Instagram -seuraajista jotka voittivat Bootcamp -paikat itselleen Instagramkilpailun kautta.

Seuraa fiiliksiä Bootcampista lokakuun aikana Facebookissa (Vitamin Well Finland), Instagramissa (@vitaminwellsuomi) ja Snapchatissa (vitaminwellfi)!

#vitaminwellbootcamp
#vitaminwellsuomi

Vitamin Well Hydrate on Vitamin Well -tuoteperheen uusin tulokas

Suuren suosin ansioista Vitamin Well Hydratesta tulee osa Vitamin Well perhettä!

Raparperin ja mansikan makuinen uutuus, joka sisältää mm. C- ja B12-vitamiineja sekä pantoteenihappoa, tulee kauppojen hyllylle syksyn aikana.

Kesäuutuus Limited Edition Hydrate on nyt täällä!

Vitamin Well lanseeraa Limited Edition juoman, Limited Edition Hydrate yhteistyössä R-kioskin kanssa. Kosteuttava ja virkistävä juoma on myynnissä R-kioskeissa rajoitetun ajan 6. toukokuuta 2016 alkaen.

Limited Edition Hydrate on raparperin ja mansikan makuinen Vitamin Well -juoma, joka sisältää C- ja B12-vitamiineja sekä pantoteenihappoa, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi Hydrate sisältää mm. biotiinia, niasiinia ja sinkkiä.

Ltd_hydrate_finsk_retusch

Vitamin Well on mukana Helsinki Half Marathonilla 11. kesäkuuta 2016!

Suomen toiseksi suurin puolimaraton Helsinki Half Marathon valtaa kadut kesäkuussa ja Vitamin Well on mukana virkistämässä juoksijoita maalissa. Haluatko sinäkin mukaan juoksemaan?

Osallistu #vitaminwellchallenge kilpailuun ja voita osallistuminen HHM:lle ja Vitamin Wellin omaan juoksukouluun Runner’s High:n kanssa sekä treenisetin Adidakselta! Kymmenen osallistujaa pääsee mukaan treenaamaan kanssamme puolimaratonia varten*.

Osallistu kilpailuun seuraamalla meitä @vitaminwellsuomi ja jakamalla paras treenikuvasi Instagramiin hashtageilla #vitaminwellchallenge ja #WeRunHelsinki 7-20.3 välisenä aikana. 10 parasta kuvaa valitaan maanantaina 21.3 ja voittajat julkistetaan Instagramissa. Onnea kilpailuun!

*Juoksutreenit pidetään 12.4, 26.4 ja 3.5. klo.18 Helsinki Half Marathonin reitin kauniissa maisemissa.

UPGREIDAA LOMASI!

Upgreidaa lomasi Vitamin Well:in kanssa ja voita viikonloppu kahdelle Madridissa! Osallistu kilpailuun seuraamalla meitä Instagramissa @vitaminwellsuomi ja jakamalla paras talvikuvasi 2.1-29.2.2016 välisenä aikana. Lue lisää kilpailusta Instagramissa.

#FlyNorwegian #hotelindigo

Vitamin Well mukana Costumen nettisarjassa Tyylihaaste!

Tyylihaaste on Costumen syyskuussa lanseerattu nettisarja, jossa bloggaajien Kira Kososen, Xenia Anderssonin ja Mari Saarenrinteen stailaustaidot laitetaan koetukselle. Jokaisessa jaksossa bloggaajat stailaavat asukokonaisuuden eri teemojen mukaan ja kunkin jakson lopuksi katsojat saavat päättää, kuka pärjäsi parhaiten. Vitamin Well on sarjassa mukana yhteistyökumppanina.

Kaikki jaksot ja tulokset katsottavissa Tyylihaasteen kotisivuilla.

Tyylihaaste-tiimi3

Tyylihaaste-VitaminWell2

 

Zlatanin nimikkojuoma Vitamin Well Upgrade nyt Suomessa!

Keväällä 2015 Zlatan kehitti ja lanseerasi yhdessä Vitamin Wellin kanssa oman vitamiinijuomansa, Vitamin Well Upgraden. Nyt tätä sitruunan ja kaktuksen makuista juomaa saa myös Suomesta!

Mm. B- ja D-vitamiinia sekä magnesiumia sisältävä Vitamin Well Upgrade -juoma lanseerataan Suomessa ensimmäiseksi yksinoikeudella R-kioskeihin 7.8.2015.

VW_upgrade_danmark

Vitamin Well Suomi on saanut uuden markkinointipäällikön

ati bild 2

Nathalie Bergenheim aloitti Vitamin Well Suomen markkinointipäällikkönä 1.4.2015. Nathalie on aiemmin työskennellyt viestintä- ja markkinointialalla ja hän odottaa innokkaasti uusia haasteita Vitamin Well Suomen markkinointipäällikkönä.

– Olen erittäin iloinen  uudesta roolistani Vitamin Wellin parissa ja siitä, että saan olla osana osaavaa tiimiä, jonka kanssa voimme kehittää ja jatkaa brändin eteenpäin viemistä Suomessa.

Yleistä Vitamin Well yhtiöstä
Vitamin Well -hyvinvointijuomat valmistetaan Ruotsin saaristossa, Mälaren-järven lähellä. Yhtiö on perustettu vuonna 2006, jolloin juomien myynti aloitettiin Tukholman apteekeissa. Tarkoituksena oli kehittää pohjoismaiseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka olisi vaihtoehto muille virvoitusjuomille ja makeutetuille mehuille. Juomat on alusta alkaen kehitetty yhteistyössä fysiologi Stefan Arverin kanssa, tieteellisiä tutkimuksia hyödyntäen.

Lejos Oy on maahantuonut Vitamin Well -juomia vuodesta 2009.

Lisätiedot ja tiedustelut

Vitamin Well markkinointipäällikkö Suomi Nathalie Bergenheim, +358 50 341 6766
nathalie.bergenheim@vitaminwell.fi